Дамски клуб „Монро” - Обзор с нова благотворителна инициатива

Главна категория: Новини

Дамски клуб „Монро” - град Обзор стартира нова благотворителна инициатива за набиране на средства. Кампанията „Протегни ръка – промени живот!“ отново е под патронажа на кмета на Обзор - Христо Янев, а целта е събиране на средства за закупуване на специализирана детска люлка за деца с увреждания, която да бъде поставена на обществено място, за да може да се използва от всички нуждаещи се. Необходимата сума за закупуване на този артикул е 6 800 лева.

Дамски клуб „Монро” е организация, която цели разгръщане потенциала на младите хора в град Обзор. Тяхното мото е: „Да дадем път на младите, защото те имат какво да кажат“. Основните им цели са реализиране на идеи и иницииране на кампании за набиране на средства, които да бъдат дарявани на нуждаещите се. Редица успешни прояви със събрани суми и вещи са доказали, че членовете от Дамски клуб „Монро” работят в правилната посока. Благотворителни кампании организацията провежда не само по празниците, а през цялата година.

Крайният срок за набиране на средствата в настоящата кампания е най-късно до 15.09.2016 година.

Всеки, който иска да стане част от тази инициатива, може да дари средства на посочената банкова сметка IBAN BG47STSA93000023764729 или да се свърже с членовете на клуба на следните телефони: Атанаска Белчинова – 0884/448 242; Янислава Димитрова – 0894/635 633; Радина Карова-Димитрова – 0899/746 188